Textiel Drukwerk Culemborg

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Wij werken met

Bedrijfskleding

Aan de hand van uw gekozen bedrijfskleding kunnen wij u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden die er zijn omtrent het borduren of bedrukken van uw bedrijfskleding met uw bedrijfslogo. Naast het borduren van logo`s en teksten kunt u bij ons ook terecht voor zeefdruk, transferdruk en flexdruk.

Wij hanteren bij minimaal 25 stuks geen instelkosten van uw logo`s. Bent u schilder, stoffeerder, monteur, kok, dokter, tandarts of heeft u een ander beroep waar u speciaal gekleed aan het werk gaat. Laat u gegevens achter op de website en wij nemen spoedig contact met u op.

 

Wij werken met de volgende merken

Tricorp - Santino - B&C - Dickies - Clique - Gildan - Russel

 

Kijk bij de merk catalogussen voor ons assortiment.

Ben jij op zoek naar professionele horecakleding die er goed uit ziet, functioneel is of van de beste materialen is gemaakt? Dan slaag jij geheid bij Textiel Drukwerk Culemborg: binnen het assortiment horecakleding vind je gepaste kleding voor in de keuken, bediening of receptie. Mooi meegenomen: ook bij horecakleding profiteer jij van de goedkope bedrukking of borduur prijzen.

Ben jij op zoek naar praktische schilderskleding van uitstekende kwaliteit? Wij hebben voor u een breedt assortiment aan schilderskleding waaronder schildersoveralls, schildersjassen, schildersbroeken en stukadoorskleding. Schilder jij binnenkort in de nieuwste schilderskleding met uw eigen bedrijfsimago. Kijk bij onze merken om uw kleding te kiezen en vraag eenvoudig een passende offerte aan.

Monteurskleding moet stevig zijn en tegen een stootje kunnen, omdat deze voor intensief gebruik bedoeld is. De kleding moet de monteur goed kunnen beschermen tegen vuil en olie, en niet meteen scheuren als de drager ergens achter blijft hangen. Automonteurs dragen vaak overals, omdat deze de beste bescherming bieden tegen vuil. Er kan ook gekozen worden voor een losse werkbroek en werkjas. Deze bieden wij aan in alle kleuren en maten.

Groot assortiment met kleding voor dames en heren die werkzaam zijn in de zorg. Verpleegkunde kleding is verkrijgbaar in verschillende modellen en in verschillende kleuren en kleuraccenten. Hierdoor kun je zelf een comfortabele pasvorm vinden en de kleuren afstemmen op de huisstijl van de zorginstelling waar je werkzaam bent.

Bedrijfskleding Catalogussen

Horeca catalogus.png
page_1_thumb_large.jpg
santino.jpg
havep.png
mascot-2019.jpg
logo_haen.gif
NL_-_cover_2019.png
snickers_2019.jpg
download (1).jpg
download.png
page_1_thumb_large.jpg
Regatta Professional.jpg
Een passende aanbieding aanvragen doet u hier !
arrow&v
arrow&v

Snel contact met ons via Whatsapp 06-38377105 en de live chat!

--------------

Vraag uw vrijblijvende offerte aan via een van de formulieren