Drukwerk

Textiel Drukwerk Culemborg levert snel en goedkoop textiel drukwerk van de hoogste kwaliteit.

Wij verzorgen voor uw Zeefdruk, Transferdruk en Flexdruk.

Bij aanschaf van minimaal 25 stuks hanteert Textiel Drukwerk Culemborg geen instelkosten voor uw logo`s. Naast alleen drukwerk kunnen wij voor uw ook producten borduren van klein tot groot.

shdq-transfers.jpg
Full Colour

Full-Color PU ( SHDQ-PU ) transfers zijn geschikt voor donkere en lichte kleding. De SHDQ-PU is speciaal ontwikkeld voor textielsoorten waar veel synthetisch materiaal in is verwerkt, het is een nieuw soort textieltransfer waarbij we digitaal en zeefdruk combineren waardoor een full-colorbedrukking in detailering en kleuren ongeëvenaardis en dat met de flexibiliteit en duurzaamheid van traditioneel zeefdrukwerk. 

Voordelen:

  • Iedere vorm en afmeting

  • Hoogresolutie afbeeldingen 

  • Logo rekt mee met de stof

  • Bijna alle kleurenmogelijkheden

  • Bruikbaar op katoen/synthetisch 

Zeefdruk-machine-afbeelding-ZaaKado.jpg
Zeefdruk

Zeefdruk  is een druktechniek die gebruikt wordt voor meerdere grafische doeleinden, zoals textiel bedrukking
Het principe van de zeefdruk techniek is doordruk. Een stuk fijn gaas van zijde, polyester of staal wordt over een raamwerk gespannen. Het zeefdruk raam wordt vervolgens voorzien van een lichtgevoelige laag die door middel van een positief film belicht wordt. De op het positief aanwezige donkere vlakken worden bij het ontwikkelen weg gewassen zodat doorlatende plekken op het zeefdruk raam ontstaan, waar de inkt doorheen gedrukt wordt.
 
Men brengt de inkt op het raam aan en smeert deze met behulp van een rakel uit, waardoor de vorm van de sjabloon op het te bedrukken textiel wordt afgedrukt. 

flex-print-druk-sidebar-1.png
Flexdruk

Flexdruk is een gladde foliedruk welke in veel kleuren leverbaar is. Naast de standaard effen kleuren zijn er fluor-, metallic- en glimmende electickleuren leverbaar. Bij flexdruk worden de ontwerpen uitgesneden uit een folie met een computergestuurde snijplotter. De folie wordt onder hoge druk en hoge temperatuur op het shirt gedrukt. Een techniek die wordt gebruikt voor kleine oplages en geschikt is voor ontwerpen in één kleur.

Voordelen :

  • Per stuk leverbaar;

  • Uitstekende houdbaarheid;

  • Ideaal voor ontwerpen in 1 kleur;

  • Op bijna elke textiel toepasbaar;

  • Volledig dekkend.

2016-09-26-110742.jpg
Borduren

Het borduren van  promotionele kleding en relatiegeschenken met een geborduurd logo geeft een luxe en exclusieve uitstraling naar uw klant of personeelslid toe. Een geborduurd logo is duurzaam, kleurvast en wasbestendig. Borduren is in veel gevallen duurder dan een opdruk, maar een goede investering voor een langere termijn.

Toepasbaar op veel relatiegeschenken en (bedrijfs)kleding
Een borduring kan worden aangebracht op allerlei soorten textiel. Een aantal voorbeelden zijn handdoeken, slabben, caps, t-shirts, bodywarmers, sjaals, mutsen, jassen en tassen.

Een passende aanbieding aanvragen doet u hier !

Bedankt voor uw aanvraag!

arrow&v
arrow&v