Teamkleding

Textiel Drukwerk Culemborg is het adres voor uw teamkleding en toebehoren voor de sport die door u wordt gedaan. Wij kunnen alle teamkleding voor u bedrukken met Zeefdruk, Transferdruk of flexdruk. 

Mocht u het gehele ontwerp zelf willen maken kunnen wij samen met u een Custom made product ontwerpen.

Vul uw gegevens in op onze contactpagina en wij nemen vrijblijvend contact met u op. 

 

Sportmerken die wij u o.a. kunnen aanbieden; Stanno - Hummel - Adidas - Jako - Nike - Custom Made

Stanno TDC.jpg
Stanno

Stanno is een allround sportmerk met een focus op teamsport. Naast een breed assortiment sportkleding biedt Stanno een complete collectie sportaccessoires. Vanuit de twee kernwaarden ‘Product is king’ en ‘Sport is our passion’, is Stanno een onderscheidende speler op de internationale markt.

Maar misschien wil je méér. Een shirt dat exact weerspiegelt wie jullie zijn. Een shirt dat een enorme boost geeft aan het teamgevoel. Met Special Design van Stanno ontwerp je een tenue dat niemand anders heeft. Iets bijzonders. Een tenue dat vertelt wie jullie zijn.

De hoge kwaliteit en de perfecte pasvorm die je van ons kent, gecombineerd met een ontwerp dat precies past bij het karakter van jouw club. Zelfs kousen met clubuitstraling zijn mogelijk!

JAKO TDC.jpg
JAKO

Iedere vereniging hecht belang aan een aangepaste outfit. Met zes teamlines, elf verschillende shirts en de bijpassende basics, beantwoordt onze collectie aan de vraag naar vrijetijdskleding, alsook trainings- en wedstrijdkledij.

We weten hoe belangrijk een ruime keuze is. Met 16 kleurcombinaties vindt elk team zijn gading. Met maten van 116 tot en met 6XL is voor elk lid van de vereniging de passende maat beschikbaar. Damessnits en vrijetijdsbroeken in verkorte en verlengde maten vervolledigen het assortiment.

Alle artikelen hebben voldoende plaats voor individuele bedrukking. Daardoor wordt de uitrusting individueel en exclusief. Eén team – één outfit.

TDC hummel_bewerkt.jpg
Hummel

Met een vliegende start in 1923, toen hummel een van de eerste voetbalschoenen ontwikkelde, is het sportmerk hummel gevestigd. Door de eerste sponsorcontracten met grote handbal- en voetbalclubs in de jaren '60 groeide het merk uit tot een bekendheid in de sportwereld. Tot op de dag van vandaag is het een geliefd merk onder vele sporters. Behalve voetballers vinden ook indoor-teamsporters en individuele sporters van elk niveau hun kleding bij hummel.

Bij hummel teamwear draait alles om goede kwaliteit en een toegankelijke prijs. Teamkleding is beschikbaar in vele kleuren en modellen, waardoor vrijwel iedere vereniging uit de uitgebreide standaardcollectie een tenue in de clubkleuren kan samenstellen.

2016-09-26-110742.jpg
Custom Made

custom made sportkleding voor hockey, voetbal, rugby, american football, volleybal, handbal, korfbal en overige teamsporten. Design en materiaalgebruik wordt volledig aan uw wensen aangepast en wij denken daarin graag met u mee. Afhankelijk van de kleding kan het doorloopproces van offertestadium tot aan uitlevering 4 tot 8 weken in beslag nemen.

Digitaal ontwerp

Nadat wij tot overeenstemming zijn gekomen over de op maat te maken kleding leveren wij een digitaal ontwerp aan van het design. Dit kan in deze fase worden aangepast totdat het naar volle tevredenheid is.

Productie 

Na goedkeuring van het sample product en nadat de te produceren maten bekend zijn zal het productieproces worden gestart. Doorlooptijd van de productie na goedkeuring van het sample is circa 3 á 4 weken. 

Stanno Catalogus
02-Stanno-HP-minibanner-new-cat-609x305-NL.png
JAKO Catalogus
page_1 jako 2021.jpg
Hummel Catalogus
hummel-catalogus-landingspagina-1.jpg
Adidas Catalogus
adidas_teamwear_2021_voorzijde.png
Nike Catalogus
Een passende aanbieding aanvragen doet u hier !

Bedankt voor uw aanvraag!

arrow&v
arrow&v